Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πατρών

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά!

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πάτρας εύχεται σε όλη τη σχολική κοινότητα, στα παιδιά και τους γονείς, και σε όλους τους συντελεστές των σχολείων μια καλή σχολική χρονιά με υγεία, αισιοδοξία ,υπομονή, δύναμη και ψυχραιμία.

Είναι γεγονός ότι η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς είναι διαφορετική και καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια νέα πραγματικότητα τόσο στη δική μας ζωή, όσο και στη ζωή των παιδιών μας, αλλά και για άλλη μια φορά να αντιμετωπίσουμε χρόνια προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης, που δυστυχώς επιτείνονται λόγω του COVID-19.

Ας συνεργαστούμε όμως όλοι μαζί (γονείς-παιδιά-διευθυντές-εκπαιδευτικοί) και να γίνουμε αρωγοί και συμπαραστάτες κάθε προσπάθειας που συμβάλλει στην επίτευξη ενός μόνο στόχου που δεν είναι άλλος από την Ολοκληρωμένη Παιδεία, όπως πραγματικά αξίζει στα παιδιά μας.

Να ενώσουμε τις φωνές μας και να διεκδικήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, γιατί βασικός παράγοντας επιτυχίας ενός λαού είναι η Παιδεία και πρέπει όλοι να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια βελτίωσής της σε όλες τις βαθμίδες.

 
 
Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

Τίμος Πατρινός

Η Γεν. Γραμματέας

Δώρα Κουβελιώτη Θεοδωροπούλου