Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πατρών

Στην παράσταση διαμαρτυρίας για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, που έγινε τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 στην πλατεία Γεωργίου, στήσαμε μία εικονική αίθουσα διδασκαλίας, με σκοπό να δείξουμε τις πραγματικές συνθήκες που θα επικρατήσουν με το άνοιγμα των σχολείων.
► 27 μαθητές στοιβαγμένοι σε λίγα τετραγωνικά μέτρα, χωρίς να είναι δυνατόν να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις, πόσο μάλλον να επιτευχθεί ποιοτική εκπαιδευτική διαδικασία.
10
Ευχαριστούμε τη Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρών Κώστα Πελετίδη, τον αντιδήμαρχο Παιδείας κ.Πετρόπουλο, την Α’ ΕΛΜΕ, το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, την Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Δυτ. Ελλάδας, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Πάτρας, τους τοπικούς φορείς και τους γονείς για την παρουσία και τη στήριξή τους.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους τους βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου καθώς και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Ζητάμε, τα μέτρα που το ίδιο το κράτος έχει επιβάλλει σε όλους τους τομείς της ζωής μας, να τηρηθούν και στον σπουδαιότερο αυτών, στην εκπαίδευση και προστασία των παιδιών μας.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!